Salata de prânz de Crab este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți roșii, apă, frunze de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Salată Simplă De Prânz, Salată De Paste Pentru Prânz, și Salată De Pui De Prânz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați carne de crab și ceapă, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Scurgere.
4
Aranjați roșiile pe farfurii căptușite cu salată; se acoperă cu amestec de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Așezați oul și, dacă doriți, măslinele în jurul amestecului de carne de crab.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.