Salată De Praz
Salata de praz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 200 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână slănină, cimbru, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Încercați Cremă Albă Cremă Și Risotto De Praz Cu Verdeață De Praz Crocantă A, Blt: Salată De Vită, Praz Și Roșii, și Salată ofilită de praz și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați porțiunea verde închis a prazului și aruncați-o.
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și spălați-l în apă, având grijă să verificați toate straturile pentru murdărie ascunsă. Umpleți o tigaie largă cu apă de aproximativ 1/2 inch înălțime pe laturi.
Adăugați prazul, fierbeți ușor timp de 12 minute, apoi scurgeți.
Între timp, faceți vinaigreta. Într-un castron mic, amestecați muștarul și oțetul balsamic, apoi stropiți în ulei pentru a face o emulsie, amestecând constant.
Adăugați sare, piper și cimbru.
Așezați prazul pe lungime pe un platou mic de servire.
Se presară cu slănina tocată, se strecoară cu pansamentul și se servește.