Salată De Porumb De Rucola Cu Slănină
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de porumb cu rucola cu slănină ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 154 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, slănină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de porumb de rucola cu slănină, Salată de porumb și Rucola, și Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară la sfârșitul verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 gătiți spicele de porumb, în coji, fie pe grătar pentru o aromă de fum, fie aburind într-o oală mare acoperită cu un centimetru de apă clocotită în partea de jos a oalei, timp de 12-15 minute.
Lăsați porumbul să se răcească (poate rula sub apă rece pentru a accelera răcirea), îndepărtați cojile și mătasea. Vă recomand să gătiți porumbul în coji pentru aroma adăugată pe care o conferă cojile. Dacă fierbeți sau aburiți urechile de porumb după ce le-ați decorticat deja sau dacă le gătiți la cuptorul cu microunde, reduceți timpul de gătit cu câteva minute.2 pentru a îndepărta sâmburii de pe știuleți, așezați un știuleț de porumb vertical peste un castron mare și puțin adânc. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a face lovituri lungi, în jos, îndepărtând sâmburii de pe știulet, în timp ce vă deplasați în jurul știuletului. Notă: vă poate ajuta să lucrați peste o masă joasă, să fiți într-o poziție ergonomică mai bună pentru a tăia știuleții în acest fel. 3 într-un castron de dimensiuni medii, amestecați porumbul, rucola tocată, slănina și ceapa. Într-un castron separat, amestecați împreună uleiul, oțetul, sarea și piperul și chimenul.
Se amestecă pansamentul în salată chiar înainte de servire. Gustați și adăugați mai mult oțet dacă este necesar pentru a echilibra dulceața porumbului.