Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă

Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă
Salata de plante de grădină cu vinaigretă prăjită de șalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 31 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, muștar dijon, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cod negru sotat cu vinaigretă de șalotă-lămâie și salată proaspătă de ierburi, Salată de grădină cu vinetă de plante, și Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați șalota în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 400 timp de 35 de minute; se răcește timp de 10 minute. Curățați și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați șalota, oțetul, uleiul, zahărul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestec de salată; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista