Salată de piersici la grătar cu vinetă de Grapefruit
Salata de piersici la gratar cu vinaigret de Grapefruit este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 172 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, scallions, piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Salată de somon și Grapefruit la grătar cu vinetă portocalie de sânge, Salata de piersici la gratar w / jalape Vinaigrette, și Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Cojiți și împărțiți grapefruitul cu un cuțit de împerechere peste un bol mic pentru a captura orice suc. După ce ați eliminat toate secțiunile stoarce grapefruit pentru a extrage orice stânga peste suc în castron.
Așezați secțiunile într-un bol separat.
Tăiați piersicile în 1/8 și ungeți cu ulei. Grătar timp de 5 minute până când este ușor moale.
În vasul cu sucul de grapefruit se adaugă mierea, uleiul, sarea și piperul și se amestecă până se combină bine. Într-un castron mare de salată adăugați rucola, grapefruit, piersici la grătar, scallions feliate și vinaigrette. Aruncați bine pentru a combina și servi.