Salată De Piept De Rață Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de piept de rață portocalie. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Un amestec de pâine cu aluat, sare, jumătăți de piept de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Rață Și Salată De Portocale, Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, și Piept de rață dezosat o L ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 8 ingrediente; se amestecă bine.
Așezați fiecare jumătate de piept de rață între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Așezați rața într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați jumătate din amestecul de suc; sigilați și marinați în frigider 30 de minute.
Combinați pâinea cubată și uleiul; aruncați bine. Aranjați pâinea pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute, amestecând o dată. Pune deoparte.
Scoateți rața din pungă; aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați rață; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați rața în felii de 1/4 inch.
Combinați cuburi de pâine prăjită, verdeață, prune uscate și nuci într-un castron mare.
Stropiți cu jumătate rămasă din amestecul de suc; aruncați bine. Împărțiți amestecul de verdeață uniform între 4 farfurii. Se acoperă cu felii de rață.