Salată de pere învelită cu slănină prăjită cu vinetă
Salata de pere învelită cu slănină prăjită cu vinaigretă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 360 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sirop de arțar adevărat, slănină, brânză chincvre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de pere cu slănină și vinetă de vin Sherry-vin, Salată de spanac-pere cu vinetă de miere-slănină, și Salată de mere și pere cu slănină de Pecan de arțar și vinetă de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Așezați raftul pe foaia de prăjituri.
Într-un castron mic, bateți ingredientele vinaigrette cu biciul până se omogenizează bine; pus deoparte.
Tăiați perele în jumătate; scoateți miezul. Umpleți fiecare jumătate de pere cu brânză de lingură. Înfășurați 1 felie de slănină în jurul fiecărei jumătăți de pere.
Periați perele cu 1 lingură de sirop de arțar; se presară cu piper.
Așezați pe raft pe foaia de prăjituri.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când slănina este gătită.
Pe fiecare farfurie de salată, așezați 1 1/3 căni de salată verde.
Stropiți fiecare cu vinaigretă; se presară cu nuci pecan.
Așezați 1 jumătate de pere deasupra fiecăruia.