Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de pepene verde și feta cu pâine crocantă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați un pepene verde, un amestec de pâine de 500 g, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Feta Cu Pepene Verde, Salată Feta Cu Pepene Verde, și Salată Feta Cu Pepene Verde.
Instrucțiuni
1
Alcătuiți pâinea conform instrucțiunilor ambalajului cu 1 lingură de ulei de măsline. Se lasă să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
2
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Bateți pâinea înapoi și împărțiți-o în 6 bucăți. Pe o suprafață făinoasă, rulați pâinea cât mai subțire posibil, apoi transferați-o pe tăvi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Se periază cu albușul de ou și se împrăștie cu semințele amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Mixte
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Coaceți timp de aproximativ 15 minute până când sunt crocante și maronii; dacă se umflă, chiar mai bine. Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi. Pâinea poate fi făcută în ziua precedentă și păstrată într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Într-un castron mare de servire, aruncați ușor pepenele cu feta și măslinele. Se împrăștie peste ierburi și inele de ceapă, apoi se servește cu uleiul de măsline și balsamic pentru a se stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pepene Galben
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți grămada de pâine crocantă pe lateral pentru a se despărți și a folosi pentru a scoate salata.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.