Salată de pepene galben și brânză de capră cu sos Agrodolce
Salata de pepene galben și brânză de capră cu pansament Agrodolce este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 235 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, ch corincvre, bucăți de dimensiuni mușcate frisecroume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată proaspătă de smochine și brânză de capră cu Agrodolce de rodie, Salată de fructe la grătar cu Topping cremos de brânză de capră [și Agrodolce de rodie], și Salată De Pepene Galben, Roșii Și Ceapă Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Așezați nucile într-o tigaie pătrată sau rotundă de 9 inci și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând tigaia o dată, până se rumenesc sub piele, aproximativ 10 minute.
Între timp, tăiați coaja de pepene galben; scoateți și aruncați semințele.
Tăiați pepenele galben în semilune groase de 1/2 inch.
Pe un platou mare sau pe farfurii de cină sau salată, aranjați Nasturel, felii de pepene galben și fructe de pădure.
Cu puțin timp înainte de servire, stropiți aproximativ jumătate din sosul agrodolce peste fructe pe platou sau 1 până la 2 linguri peste fiecare porție.
Tăiați chvre în felii sau rupeți în bucăți și distribuiți peste salată.
Se presară cu nuci prăjite și piper după gust. Oferiți pansament rămas pentru a adăuga după gust.