Salată de pepene galben cu sos de ghimbir

Salată de pepene galben cu sos de ghimbir
Rețeta Salată de pepene galben cu dressing de ghimbir se poate face în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 267 de calorii, 10 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, miere, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv la preț accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pepene galben cu sirop de lămâie și ghimbir, Salată de fructe Mojito: Salată de pepene și fructe de pădure cu dressing de mentă și lămâie și Salată de fructe Mojito: Salată de pepene și fructe de pădure cu dressing de mentă și lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru dressing; acoperiți și răciți. Într-o cratiță mare acoperită, fierbeți puiul în sucul de mere, apă și boabe de piper timp de 20 de minute sau până când sucul de pui curge limpede. Aruncați bulionul; lăsați puiul să se răcească. Tăiați în fâșii subțiri și puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocală Medie, Nedecojită, Tocată Mărunt1 Portocală Medie, Nedecojită, Tocată Mărunt
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pâine De Porumb Tăiată, PrăjităPâine De Porumb Tăiată, Prăjită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Oz. Tia Maria1/2 Oz. Tia Maria
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
Glazura De PruneGlazura De Prune
2
Adăugați țelina, biluțele de pepene galben și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat
4 Cepe Albe, Tocate4 Cepe Albe, Tocate
Pepene GalbenPepene Galben
3
Serviți pe un pat de salată verde dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
4
Stropiți cu dressing.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista