Salata Pilgrim ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.6 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ "Pelerinul", Pelerin Budinca, și Pilgrim Meatloaf.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.aruncați nuci pecan, ulei de canola și condimente de plăcintă cu dovleac împreună și așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Ulei De Canola
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Coaceți timp de 10 minute, agitând tigaia o dată în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Lasă să se răcească.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare, aburiți ușor cu spray de gătit și gătiți porumbul timp de aproximativ 3 minute, până când porumbul devine ușor maroniu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Lasă să se răcească.
1
Bateți muștarul, oțetul, șalota și usturoiul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând constant. Condimentează cu sare și piper după gust.