Salată de paste Plus

Salată de paste Plus
Pasta Salad Plus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 15. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați piper, inimioare de anghinare marinate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Salată de paste cu scoici de mare sau salată de paste Wheelie, uimește-ți oaspeții din 4 iulie cu această salată de paste cu dovlecel fără paste și Salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Se pune intr-un castron mare; adăugați următoarele nouă ingrediente. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste salată și se amestecă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Revista