Salată De Paste Pesto
Salata de paste Pesto durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 409 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de paste fusili, roșii cherry, mai multe frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1334 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Salată De Paste Pesto, Salată De Paste Pesto, și Salată De Paste Pesto.
Instrucțiuni
Gatiti pastele: Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Asigurați-vă că apa este sărată (o linguriță și jumătate pe litru).
Scoateți pastele de pe foc și strecurați-le când pastele sunt fierte, dar încă ferme (al dente).
Prăjiți nuci de pin: în timp ce pastele se gătesc, prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Fii cu ochii pe ele, deoarece nucile de pin pot trece de la minunate și prăjite la acre și arse în câteva secunde.
Când majoritatea nucilor au o roșie de maro auriu pe ele, mutați-le într-un castron rece pentru a vă odihni. Vor arde dacă le lăsați în tigaie.
Amestecați pastele cu pesto, nuci de pin, măsline, roșii, busuioc, ulei de măsline: puneți pastele într-un castron mare.
Se amestecă pesto proaspăt de busuioc, măsline verzi și nuci de pin. Se amestecă ușor roșiile cherry, mazărea, frunzele proaspete de busuioc și uleiul de măsline. Sare și piper după gust.
Se servește la temperatura camerei.