Salată de paste de pui la grătar cu inimi de anghinare

Salata de paste de pui la gratar cu inimi de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 713 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, sare, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Paste De Pui La Grătar Cu Inimi De Anghinare, Paste Puttanesca, Salată De Inimi De Anghinare Sparte, și Salată de Paste grecești cu castraveți și inimi de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți puiul cu 1 lingură de ulei și condimentați cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătiți sau fierbeți până când tocmai ați terminat, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute și apoi tăiați transversal în felii de 1/4 inci.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți, clătiți cu apă rece și scurgeți bine. Într-un castron mare, aruncați pastele cu 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați puiul, inimile de anghinare, căpșunile, pătrunjelul, restul de 5 linguri de ulei, oțetul, restul de 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și parmezanul în paste și aruncați bine.
Recomandarea vinului: anghinarea poate fi dură pentru vin, deoarece are tendința de a face chiar și cele mai uscate să aibă un gust dulce. Pentru a contracara această tendință, încercați un vin alb acid, cum ar fi un Sancerre din Franța (obținut din struguri sauvignon blanc) sau un sauvignon blanc din nordul Italiei.