Salată de paste cu pepene galben, Pancetta și salată de Ricotta
Salata de paste cu pepene galben, Pancetta și Ricotta Salata necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 291 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. 95 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți scallion, ulei de măsline, bucăți de pepene galben x1x1/4" și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de paste cu pepene galben, Pancetta și salată de Ricotta, Salată De Paste Cu Pepene Galben, Pancetta Și Salată De Ricotta, și Salată de paste cu Ricotta Salatan și Broccolini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați pancetta într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc și crocant, 20-25 de minute.(Alternativ, așezați pancetta pe straturi pliate de prosoape de hârtie pe o placă rezistentă la cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la înălțime până când se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 5 minute.)
Lăsați pancettastand până se răcește suficient pentru a se descurca, apoise rupe în bucăți de mușcătură.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mediede apă sărată clocotită,amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți pastele; rulați sub frigapă să se răcească.
Se scurge și se lasă deoparte.
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mare.
Adăugați jumătate de pancetta, paste fierte,pepene galben, jumătate de mentă, scallion și fulgi de ardei roșu.Aruncă pentru a acoperi. Se condimentează după gust cu sare șipiper.
Transferați într-un vas de servire șipresărați pancetta rămasă și menta peste.
Se ornează cu ricotta salata rasă.
Per porție: 320 calorii, 20 g grăsimi, 2 g fibre