Salată De Paste Cu Fenicul-Slănină
Salata de paste cu fenicul-Bacon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de paste spiralate, bulbi de fenicul, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Paste Cu Sparanghel-Fenicul, Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină Și Fenicul, și Salată De Cartofi Cu Fenicul Și Șalotă Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Îndepărtați picăturile, rezervând 3 linguri.
Sote fenicul în picături rezervate timp de 4-6 minute sau până când este crocant.
Adăugați nucile; gătiți 3-4 minute mai mult sau până la prăjit.
Scurgeți pastele, rezervând 1/3 cană de apă pentru paste.
Adăugați paste, slănină și 3/4 cană de brânză în amestecul de fenicul; se presară cu piper și sare. Aruncați ușor până când brânza se topește, adăugând suficientă apă de paste rezervată pentru a acoperi pastele.
Se servește cald cu brânza rămasă. Refrigerați resturile.