Salată de papion cu scoici, măsline negre, portocale și mentă

Salata de papion cu scoici, măsline negre, portocale și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 541 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Un amestec de ceapă, kalamata, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rucola și mentă cu măsline negre, portocale și salată de Ricotta, Salată Algeriană de Apus (portocale de sânge, fenicul și măsline negre), și Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Între timp, condimentați scoicile cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Căutați scoicile, în două loturi, dacă este necesar, până se rumenesc și tocmai ați terminat, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Folosind un cuțit din oțel inoxidabil, curățați portocalele până la carne, îndepărtând toată miezul alb.
Tăiați secțiunile departe de membrane și puneți-le într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil. Strângeți sucul din membrane în castron.
Adăugați restul de 4 linguri ulei, sucul de lămâie, măslinele, ceapa, menta și restul de 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați pastele și scoicile și amestecați din nou.
Recomandare de vin: un vin alb sau ros din Provence sau regiunea Languedoc-Roussillon din Franța are sens cu acest lucru; fie se va împerechea bine cu menta și gusturile de măsline sărate ale felului de mâncare.