Salată de papion cu fenicul, Prosciutto și parmezan

Salată de papion cu fenicul, Prosciutto și parmezan
Salata de papion cu fenicul, Prosciutto și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 596 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți papioane, bulb de fenicul, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Fenicul, Prosciutto Și Rodie, Anghinare, fenicul și salată crocantă de Prosciutto, și Salată Mediteraneană Cu Prosciutto, Fenicul Și Pepene Galben, Che.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-un castron mare, aruncați împreună papioanele, feniculul, uleiul, sucul de lămâie, sarea și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați prosciutto și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
5
Pentru a servi, Movila salata pe farfurii. Se acoperă cu fâșii de parmezan ras din bucata de brânză cu un cojitor de legume sau cu parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Presărați restul de 1/4 linguriță de piper peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Test-sfat de bucătărie: cel mai simplu mod de a tăia fenicul este să tăiați tulpinile, să tăiați becul în jumătate de sus prin capătul rădăcinii, să așezați fiecare jumătate cu fața plată în jos și să feliați. De altfel, aceasta este o tehnică bună pentru aproape orice fruct sau legume rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Recomandare de vin: distrați-vă cu acest fel de mâncare și încercați o sticlă de vin spumant italian Prosecco. Ar trebui să meargă bine cu fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista