Salată de papion cu fenicul, Prosciutto și parmezan
Salata de papion cu fenicul, Prosciutto și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 596 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți papioane, bulb de fenicul, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Fenicul, Prosciutto Și Rodie, Anghinare, fenicul și salată crocantă de Prosciutto, și Salată Mediteraneană Cu Prosciutto, Fenicul Și Pepene Galben, Che.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Într-un castron mare, aruncați împreună papioanele, feniculul, uleiul, sucul de lămâie, sarea și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați prosciutto și aruncați din nou.
Pentru a servi, Movila salata pe farfurii. Se acoperă cu fâșii de parmezan ras din bucata de brânză cu un cojitor de legume sau cu parmezanul ras.
Presărați restul de 1/4 linguriță de piper peste brânză.
Test-sfat de bucătărie: cel mai simplu mod de a tăia fenicul este să tăiați tulpinile, să tăiați becul în jumătate de sus prin capătul rădăcinii, să așezați fiecare jumătate cu fața plată în jos și să feliați. De altfel, aceasta este o tehnică bună pentru aproape orice fruct sau legume rotunde.
Recomandare de vin: distrați-vă cu acest fel de mâncare și încercați o sticlă de vin spumant italian Prosecco. Ar trebui să meargă bine cu fenicul.