Salată de pană Iceberg cu pansament cald cu slănină
Iceberg Wedge salata cu sos de Bacon cald este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 233 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, salată iceberg, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de pană Iceberg cu pansament cald cu slănină, Pană Iceberg cu slănină caldă și sos de brânză albastră, și Cina in seara asta: pană Iceberg cu slănină caldă și sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați pene de salată pe farfurii de servire și acoperiți fiecare pană cu bucăți de roșii și ceapă verde.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; tocați când este suficient de rece pentru a le manipula.
Transferați slănina într-un bol.
Se dizolvă zahărul brun cu oțet de vin roșu, sare și piper negru în tigaia fierbinte la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul brun. Amestecați slănina în pansament; reglați condimentele.
Se toarnă pansament cu slănină fierbinte peste pene de salată.