Salată De Panglică De Iaurt-Gelatină
Salata de panglică de iaurt-gelatină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă $1.01 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de var, iaurt original cu lămâie, iaurt original cu zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gelatină De Panglică De Vacanță, Rodie Gelatină Iaurt Parfaits, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Iaurt Grecesc (Fără Gelatină!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de apă clocotită în gelatină de var până când gelatina este dizolvată. Într-un alt castron mediu, amestecați încet 1 cană de gelatină de var în iaurt de var.
Se toarnă amestecul de iaurt în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat. Se amestecă 2/3 cană de apă rece în gelatina de var simplă rămasă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Când stratul de iaurt de var este setat, turnați cu grijă gelatină de var simplu peste stratul de iaurt. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat.
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de apă clocotită în gelatină de lămâie până când gelatina este dizolvată. Într-un alt castron mediu, amestecați încet 1 cană de gelatină de lămâie în iaurt de lămâie.
Se toarnă amestecul de iaurt peste stratul de gelatină de var. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Se amestecă 2/3 cană de apă rece în gelatina de lămâie simplă rămasă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Când stratul de iaurt cu lămâie este setat, turnați cu grijă gelatină simplă de lămâie peste stratul de iaurt. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat.
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de apă clocotită în gelatină de zmeură până când gelatina este dizolvată. Într-un alt castron mediu, amestecați încet 1 cană de gelatină de zmeură în iaurt de zmeură.
Se toarnă amestecul de iaurt peste stratul de gelatină de lămâie. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Se amestecă 2/3 cană de apă rece în gelatina de zmeură simplă rămasă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Când stratul de iaurt de zmeură este setat, turnați cu grijă gelatină de zmeură simplă peste stratul de iaurt. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este setat.