Salata de panglică de iaurt-gelatină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă $1.01 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de var, iaurt original cu lămâie, iaurt original cu zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gelatină De Panglică De Vacanță, Rodie Gelatină Iaurt Parfaits, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Iaurt Grecesc (Fără Gelatină!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de apă clocotită în gelatină de var până când gelatina este dizolvată. Într-un alt castron mediu, amestecați încet 1 cană de gelatină de var în iaurt de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Var
Bomboane Runts
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul de iaurt în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat. Se amestecă 2/3 cană de apă rece în gelatina de var simplă rămasă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Var
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Când stratul de iaurt de var este setat, turnați cu grijă gelatină de var simplu peste stratul de iaurt. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Var
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de apă clocotită în gelatină de lămâie până când gelatina este dizolvată. Într-un alt castron mediu, amestecați încet 1 cană de gelatină de lămâie în iaurt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
Bomboane Runts
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de iaurt peste stratul de gelatină de var. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Se amestecă 2/3 cană de apă rece în gelatina de lămâie simplă rămasă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
Gelatină Cu Aromă De Var
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Când stratul de iaurt cu lămâie este setat, turnați cu grijă gelatină simplă de lămâie peste stratul de iaurt. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de apă clocotită în gelatină de zmeură până când gelatina este dizolvată. Într-un alt castron mediu, amestecați încet 1 cană de gelatină de zmeură în iaurt de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Zmeură
Cu 50 De Calorii
Bomboane Runts
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă amestecul de iaurt peste stratul de gelatină de lămâie. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Se amestecă 2/3 cană de apă rece în gelatina de zmeură simplă rămasă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Zmeură
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Când stratul de iaurt de zmeură este setat, turnați cu grijă gelatină de zmeură simplă peste stratul de iaurt. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Zmeură
Cu 50 De Calorii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse