Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de Pancettan caramelizată și fenicul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 281 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica salata verde, miere, fenicul bec, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fenicul prăjit, ou și Pancetta Panzanella, Conopidă caramelizată cu Pancettan și spanac, și Fasole cu Pancettan și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mediu, aruncați împreună fenicul, pancetta, usturoiul, zahărul brun, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați ingredientele pe foaia de copt într-un singur strat. Gatiti pana cand pancetta este crocanta si feniculul este caramelizat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-un castron mare, așezați salata verde, pancetta sfărâmată și fenicul caramelizat. Aruncați salata cu vinetă de vin roșu și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Semințe De Leuștean Pudră
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Amestecați oțetul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul într-un blender. Cu mașina care rulează se amestecă treptat în ulei. Condimentați vinaigreta, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional