Salată de ouă și slănină poșată-salată Lyonnaise

Salată de ouă și slănină poșată-salata Lyonnaise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 260 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de slănină, pâine și puțin unt pentru a face crutoane cu unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Salată de ouă și slănină poșată-salată Lyonnaise, Salată Lyonnaise (salată caldă de slănină și ouă), și Albușuri De Ou Pocate, Salată De Slănină De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 gatiti doua fasii de bacon la foc mediu pana se face, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se lasă să se scurgă excesul de grăsime pe un prosop de hârtie. Odată răcit, tocați.2
Tăiați o felie de pâine franceză sau italiană în cuburi. Prajiti la foc mediu intr-o cratita mica cu o lingurita de unt topit. Nu amestecați pâinea decât dacă vă întoarceți într-o altă parte odată ce o parte este prăjită.3 ou Poach modul tau preferat. Vedeți cum să braconați un ou pentru recomandarea noastră despre cel mai simplu mod de a face acest lucru.4
Puneți frisonul, slănina, șalotele și crutoanele pe o farfurie de salată. Într-un borcan mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul, muștarul, sarea și piperul.
Se toarnă pansament peste salată. Se acoperă cu oul pocat.Devora.