Salată de Orzo, Feta și roșii cu vinetă de maghiran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo, Feta și salată de roșii cu vinaigretă de maghiran. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 449 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată orzo mediteraneană cu vinetă Feta, Salată de paste Orzo cu brânză Feta și vinetă de rodie de afine, și Okra în stil grecesc cu roșii, Feta și maghiran de la noua masă sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzo in oala cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Scurgere. Clătiți sub apă rece până se răcește.
Se transferă într-un castron mare.
Bateți sucul de lămâie, 5 lingurițe de maghiran, muștar și coaja de lămâie într-un castron mic.
Bateți în ulei de măsline. Puneți deoparte 2 linguri de vinetă.
Adăugați vinaigreta rămasă, brânza, ceapa și măslinele la orzo; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea 2 ore pentru a permite dezvoltarea aromelor. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și puneți la frigider salata și vinaigreta rămasă separat.)
Aruncați roșiile cu vinetă rezervată. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă roșiile în orzo.
Presărați orzo cu 1 linguriță rămasă de maghiran și serviți.