Salată de Orzo, Feta și roșii cu vinetă de maghiran

Salată de Orzo, Feta și roșii cu vinetă de maghiran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo, Feta și salată de roșii cu vinaigretă de maghiran. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 449 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată orzo mediteraneană cu vinetă Feta, Salată de paste Orzo cu brânză Feta și vinetă de rodie de afine, și Okra în stil grecesc cu roșii, Feta și maghiran de la noua masă sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo in oala cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere. Clătiți sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge bine.
4
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți sucul de lămâie, 5 lingurițe de maghiran, muștar și coaja de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MaghiranMaghiran
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Bateți în ulei de măsline. Puneți deoparte 2 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați vinaigreta rămasă, brânza, ceapa și măslinele la orzo; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea 2 ore pentru a permite dezvoltarea aromelor. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și puneți la frigider salata și vinaigreta rămasă separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
CeapăCeapă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
8
Aruncați roșiile cu vinetă rezervată. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
TomateTomate
9
Se amestecă roșiile în orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
10
Presărați orzo cu 1 linguriță rămasă de maghiran și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista