Salată de orez sălbatic cu curcan

Salată de orez sălbatic cu curcan
Salata de orez sălbatic cu curcan durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 228 de calorii, 18 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 7 și costă 2,28 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați vinaigretă de zmeură, piept de curcan, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de curcan cu orez sălbatic, Salată de curcan și orez sălbatic și Salată de curcan, orez sălbatic și afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu vinegretă și amestecați pentru a se acoperi. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Revista