Salată De Orez Sălbatic

Salată De Orez Sălbatic
Salata de orez sălbatic este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ulei de măsline infuzat cu lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pui și orez sălbatic: o salată consistentă, sărată, Salată De Orez Sălbatic, și Salată De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului fără pachetul de condimente. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OrezOrez
2
Într-un castron mare combinați ceapa și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună uleiul, coaja de portocală și sucul și sarea și piperul, după gust, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă amestecul de ulei peste ceapă și roșii și se adaugă orezul răcit. Aruncați pentru a combina, apoi acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este gata de servit. Poate fi servit rece sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În41 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista