Salata de orez, fasole și spanac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de spanac, scorțișoară măcinată, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac și fasole albă, Salată De Fasole Pinto Și Spanac, și Salată de spanac și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați cârnați și usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
3
Adăugați bulion și următoarele 8 Ingrediente (bulion prin fasole); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Combinați amestecul de cârnați și orezul într-un bol; acoperiți și răciți. Amestecați ingredientele rămase în salată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi