Salată De Orez Curry

Salată De Orez Curry
Salata de orez Curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 676 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 387 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez brun cu cereale scurte, sare, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Orez Curry De Vară, Grăbește-Te Curry Curcan Salata De Orez, și Curry de năut cu orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 pregătiți orezul brun. Puneți orezul într-o oală mare, adăugați 1 3/4 căni de apă pentru fiecare cană de orez, aduceți la fierbere, acoperiți, coborâți focul la foarte mic, lăsați să fiarbă 45 de minute, scoateți focul și păstrați acoperit cel puțin încă 10 minute.2 pregătiți ceapa și curry oil.In o cratiță mare pune 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați câteva linguri de pastă de curry (dacă este ușoară) sau adăugați câteva linguri de pudră de curry ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
3
Adăugați o picătură de ardei iute și chimen și câteva picături de ulei de susan dacă îl aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Lăsați curry-ul să fiarbă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați ceapa galbenă tocată și gătiți până devine translucidă.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
6
Se amestecă orezul și onions.In un bol mare de amestecare, puneți orezul fierbinte și apoi pliați ceapa cu uleiul infuzat de curry în care au fost gătite. Va trebui să folosiți o lingură puternică de lemn pentru a amesteca. Gust testați orezul în acest moment. Dacă are nevoie de mai multă aromă de curry, încălziți mai multă pudră de curry, chili și chimen în ulei de măsline timp de câteva minute și adăugați la orez la picantul dorit. 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Adăugați alte ingrediente după gust-coriandru, stafide, măr, țelină, mazăre de zăpadă, ardei gras, ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Adăugați câteva linguri de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
9
Adăugați o picătură de sare după gust.5 Se răcește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista