Salată De Orez Curry
Salata de orez Curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 676 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 387 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez brun cu cereale scurte, sare, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Orez Curry De Vară, Grăbește-Te Curry Curcan Salata De Orez, și Curry de năut cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 pregătiți orezul brun. Puneți orezul într-o oală mare, adăugați 1 3/4 căni de apă pentru fiecare cană de orez, aduceți la fierbere, acoperiți, coborâți focul la foarte mic, lăsați să fiarbă 45 de minute, scoateți focul și păstrați acoperit cel puțin încă 10 minute.2 pregătiți ceapa și curry oil.In o cratiță mare pune 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați câteva linguri de pastă de curry (dacă este ușoară) sau adăugați câteva linguri de pudră de curry ușoară.
Adăugați o picătură de ardei iute și chimen și câteva picături de ulei de susan dacă îl aveți.
Lăsați curry-ul să fiarbă un minut.
Adăugați ceapa galbenă tocată și gătiți până devine translucidă.3
Se amestecă orezul și onions.In un bol mare de amestecare, puneți orezul fierbinte și apoi pliați ceapa cu uleiul infuzat de curry în care au fost gătite. Va trebui să folosiți o lingură puternică de lemn pentru a amesteca. Gust testați orezul în acest moment. Dacă are nevoie de mai multă aromă de curry, încălziți mai multă pudră de curry, chili și chimen în ulei de măsline timp de câteva minute și adăugați la orez la picantul dorit. 4
Adăugați alte ingrediente după gust-coriandru, stafide, măr, țelină, mazăre de zăpadă, ardei gras, ceapă verde.
Adăugați câteva linguri de miere.
Adăugați o picătură de sare după gust.5 Se răcește și se servește.