Salată De Orez Cu Iasomie

Salată De Orez Cu Iasomie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Salata de orez cu iasomie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, orez cu iasomie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Salată de orez de legume și iasomie la grătar cu ierburi și caju, Orez de iasomie de nucă de cocos perfect gătit fără aragaz, și Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o strecurătoare cu plasă de sârmă; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Saut usturoi și șalotă în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați 6 căni de apă, orez și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 10 minute. Puf cu o furculiță.
5
Bateți împreună oțetul de vin de orez și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste amestecul de orez, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Tăiați ceapa verde în lungimi de 1 inch; tăiați în benzi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
7
Adăugați ceapa, morcovul și ardeiul gras în amestecul de orez; aruncați ușor. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista