Salata de orez bufet ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 180 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole, ulei de canolan, castraveți și ridichi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Taco Salata Bufet, Crepes Bufet, și Chiftele Tip Bufet.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Se răcește la temperatura camerei. Pentru dressing, într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul, oregano, muștarul, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Usturoi
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mare, combinați orezul, fasolea, mazărea, șunca, ridichile, ardeiul verde, castravetele, ceapa și pătrunjelul. Chiar înainte de servire, adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu roșii.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Willamette Valley Vineyards Dijon clona Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.