Salata de orez brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Orez brun și salată de mere cu orez minut, Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb), și Cum de a găti orez brun perfect și dovlecei și usturoi orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, prăjiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați 1 lingură de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
4
Adăugați ceapa roșie în tigaie și gătiți până la translucid, aproximativ 5 până la 6 minute.
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați oțetul, bulionul de pui, muștarul, zahărul, sarea și piperul în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați slănina înapoi în tigaie împreună cu orezul și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit, aproximativ 7 până la 10 minute. Se amestecă mărarul. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Mărar
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
8
Așezați orezul într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
9
Aduceți apa, untul și sarea doar la fiert într-un ibric sau o cratiță acoperită. Odată ce apa fierbe, turnați-o peste orez, amestecați pentru a combina și acoperiți vasul bine cu folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Coaceți pe raftul mijlociu al cuptorului timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
11
După 1 oră, scoateți capacul și pufați orezul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)