Salată de năut cu lămâie, parmezan și ierburi proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de năut cu lămâie, parmezan și ierburi proaspete. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.25 pe portie. O porție conține 331 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de cățel de usturoi, sare kosher grosieră, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Năut Cu Lămâie, Parmezan Și Ierburi Proaspete, Conopidă prăjită cu ierburi proaspete, parmezan și lămâie, și Salată de cartofi cu ierburi proaspete și lămâie.
Instrucțiuni
Combinați nautul clătit și scurs,busuiocul proaspăt tocat, pătrunjelul italian tocat, sucul proaspăt de lămâie, uleiul de măsline extravirgin și cățelul de usturoi presat în castron mediu.
Adăugați parmezan rasși aruncați ușor pentru a amesteca bine toate ingredientele. Condimentați salata de naut după gustcu sare kosher grosieră și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: salata de Nautpoate fi făcută cu 4 ore înainte. Acoperiți șifrigider.
Serviți salata răcită sau latemperatura camerei.