Salată de nucă de cocos-creveți cu vinetă Cilantro-Lime
Salata de nucă de cocos-creveți cu vinaigrette de Cilantro-Lime este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 397 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână verdeață de salată de primăvară, piper, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată Cobb de creveți cu vinetă de tei Cilantro, Salată de creveți, porumb și Avocado cu vinetă Cilantro-lime, și Slaw de creveți cu vinetă de Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Devein creveți, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Combinați creveții și 1/4 cană vinetă într-un vas de copt de 11 x 7 inci, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
În timp ce creveții se răcesc, combinați restul de 1/4 cană de vinetă, roșii și următoarele 3 ingrediente într-un bol, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți creveții din vas; aruncați marinada. Filetați 4 creveți pe fiecare dintre cele 4 frigarui (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când se termină creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați 1 cană de salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare salată cu aproximativ 1 cană de amestec de roșii și 1 frigăruie de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Presărați fiecare salată cu 2 linguri de nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
10
Notă: Dacă utilizați frigarui din lemn, înmuiați-l în apă cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte