Salată de nucă de cocos-creveți cu vinetă Cilantro-Lime
Salata de nucă de cocos-creveți cu vinaigrette de Cilantro-Lime este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 397 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână verdeață de salată de primăvară, piper, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată Cobb de creveți cu vinetă de tei Cilantro, Salată de creveți, porumb și Avocado cu vinetă Cilantro-lime, și Slaw de creveți cu vinetă de Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Devein creveți, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Combinați creveții și 1/4 cană vinetă într-un vas de copt de 11 x 7 inci, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
În timp ce creveții se răcesc, combinați restul de 1/4 cană de vinetă, roșii și următoarele 3 ingrediente într-un bol, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți creveții din vas; aruncați marinada. Filetați 4 creveți pe fiecare dintre cele 4 frigarui (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când se termină creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați 1 cană de salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare salată cu aproximativ 1 cană de amestec de roșii și 1 frigăruie de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Presărați fiecare salată cu 2 linguri de nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
10
Notă: Dacă utilizați frigarui din lemn, înmuiați-l în apă cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte