Salată De Morcovi Manchego
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de morcovi Manchego. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 185 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză manchego, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mere Manchego, Salată de pere și Manchego, și Salată de pere, curmale și Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați morcovii tăiați felii cu 2 lingurițe. sare și pune într-o strecurătoare. Puneți o farfurie deasupra morcovilor, cântăriți cu un 1-lb. poate, și a stabilit în chiuvetă să se scurgă timp de 1 oră.
Între timp, tocați usturoiul, presărați cu un vârf de sare și amestecați până la o pastă pe o tăietură cu partea plată a cuțitului unui bucătar. Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc mediu până când sunt parfumate, 1 minut și macinați fin cu un mortar și pistil (sau puneți semințele răcite într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobiți cu un ciocan de carne sau partea inferioară a unui mic tigaie grea). Într-un castron mic, amestecați usturoiul, chimenul, sucul de portocale, oțetul de sherry, mierea, piperul, rămânând 1/4 linguriță. sare și coriandru tocat; bateți în ulei de măsline.
Clătiți morcovii și întoarceți-vă pe un prosop curat. Uscați ușor cu un alt prosop. Într-un castron mare, aruncați morcovii cu jumătate din vinetă și brânza rasă. Împărțiți frunzele de salată între farfurii și stropiți ușor cu vinaigreta rămasă.
Puneți morcovii deasupra și coroana cu frunze de coriandru.