Salată de mere însorită

Salată de mere însorită
Salata însorită de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 43 de calorii . Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână ananas, morcov, mere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. ÎncercațiSalata „fructe” Sunny Summer cu sos de citrice Sunny , Currywurst Sunny cu ardei și ceapă murați rapid și Ketchup cu curry Sunny și Creveți la grătar Sunny cu sos BBQ Sunny's 1-2-3 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați toate ingredientele; amesteca bine. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Columbia Winery Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Chardonnay oferă arome strălucitoare de pere, mere și note de fructe tropicale care se extind până la palat. O aciditate echilibrată și notele dulci de stejar de vanilie integrate creează un Chardonnay elegant, care este distinct nord-vest.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista