Salată de mere-pere cu slănină de arțar-Pecan
Salata de mere-pere cu slănină de arțar-Pecan este o fără gluten și primar garnitură. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, Brânză gorgonzola, struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Salată de mere și pere cu slănină de Pecan de arțar și vinetă de afine, Salată de Bacon de arțar Bruxelles, pere și brânză albastră, și Salată De Pecan Cu Arțar De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați o grătar ușor unsă într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu. Înmuiați feliile de slănină în sirop, lăsând excesul să se scurgă; apăsați pecanele pe ambele părți ale slăninei. Aranjați feliile de slănină într-un singur strat pe raft și coaceți 20 de minute; întoarceți feliile de slănină și coaceți încă 5 până la 10 minute sau până când sunt rumenite și crocante.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați slănina transversal în bucăți de 1 inch.
Așezați salata verde pe un platou de servire.
Tăiați pere și măr în felii subțiri; aruncați cu verdeață de salată. Se acoperă cu struguri, brânză și slănină.
Serviți salata cu vinetă de afine.