Salată De Mere De Orez Brun

Salată De Mere De Orez Brun
Salata de mere de orez brun este o fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 228 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Dacă aveți orez brun, zahăr, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez brun și salată de mere cu orez minut, Orez brun și curcan umplut cu mere, și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați merele cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați următoarele cinci ingrediente; se amestecă bine și se lasă deoparte. Pentru dressing, amestecati impreuna urmatoarele sase ingrediente pana se omogenizeaza; se toarnă peste salata. Se răcește până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Serviți pe frunze de salată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista