Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mere cu scorțișoară. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 184 calorii. Dacă aveți la îndemână gelatină de lămâie, țelină, bici minune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Scorțișoară Cu Mere Și Nuci, Salată De Mere Cu Bomboane De Scorțișoară, și Salată cremoasă de mere cu scorțișoară și fructe de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, dizolvați bomboanele în apă (reîncălziți dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați gelatină; se amestecă pentru a se dizolva. Se amestecă sosul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Gelatină
3
Se toarnă jumătate într-un 8-in. tigaie pătrată care a fost ușor acoperită cu spray de gătit. Se dă la frigider până când este ferm. Acoperiți și puneți amestecul de gelatină rămas deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Între timp, combinați crema de brânză, biciul miracol, nucile pecan și țelina; se întinde peste amestecul de gelatină răcit. Se toarnă cu grijă amestecul de gelatină rămas peste stratul de brânză cremă. Se răcește peste noapte.