Salată De Mazăre În Straturi

Salată De Mazăre În Straturi
Salata stratificată de mazăre pentru bebeluși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți mazăre, maioneză, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Baby Blue Layered Jello {Un Duș Virtual Pentru Bebeluși}, Salată Rece De Mazăre, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți salata de unt în fundul unei caserole adânci de 9x11 inci. Urmați cu straturi separate de ardei gras verde, ceapă roșie, țelină și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Salată De UntSalată De Unt
Mazăre MicăMazăre Mică
Ceapă RoșieCeapă Roșie
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
Bateți maioneza cu sare condimentată într-un castron și întindeți-o într-un strat peste mazăre; presărați brânza mozzarella peste salată și serviți imediat sau răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sare CondimentatăSare Condimentată
MaionezăMaioneză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista