Salată de linte orzo mentolată și Feta

Salată de linte orzo mentolată și Feta
Salata de linte orzo mentolată și Feta necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză feta, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kofta de linte cu orzo și feta, Salată de sfeclă mentolată, feta și bulgur, și Salată de morcovi mentolați, fistic și feta.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Transferați pastele într-un castron mare și amestecați în 1 lingură de ulei de măsline; acoperiți și refrigerați până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați linte într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
6
Combinați uleiul de măsline rămas, oțetul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți pastele din frigider; adăugați linte, amestec de ulei, măsline, brânză feta, ceapă roșie, mentă și mărar; se amestecă până se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FetaBrânză Feta
Ceapă RoșieCeapă Roșie
LinteLinte
MăslineMăsline
PastePaste
MărarMărar
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista