Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de linte cu sfeclă și slănină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 484 calorii, 15g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de linte verde, arpagic, andive belgiene și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Salata De Linte Cu Sfecla, Salată de linte cu sfeclă și rodie, și Salată de linte roșie cu Fetan și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați aproximativ două treimi din slănină în bucăți de 1/4 inci; deoparte. Înfășurați cimbrul, frunza de dafin, boabele de piper și usturoiul într-o bucată de pânză de brânză; cravată închisă cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa Suplimentara
2
Combinați pachetul de pânză de brânză, slănina rămasă, lintea și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece cu aproximativ 2 inci. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Slab
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgeți, aruncând pachetul de pânză de brânză și slănină; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
Între timp, gătiți slănina tocată într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc și doar crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Bateți muștarul și oțetul într-un castron mare. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează. Aruncați sfecla cu aproximativ 1 lingură de pansament într-un bol mic; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Adăugați salata, Andiva, șalotul, pătrunjelul, arpagicul și lintea pregătită și slănina în bol cu pansamentul; condimentează cu 1/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și aruncă. Completați fiecare porție cu niște sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Andive
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire