Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde

Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde
Salata de legume de primăvară cu Vinaigrette de mazăre verde este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână morcovi, frunze de ierburi, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Totul salată verde de primăvară cu vinetă de lămâie de busuioc, Salată verde de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul, și Salată verde de primăvară cu Kiwi, zmeură și vinetă balsamică de curmale.

Instrucțiuni

1
Blanch morcovi într-o oală mare de apă clocotită sărată 2 minute sau doar pana cand se inmoaie si portocaliu strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți imediat din apă cu o lingură cu fante și puneți-o în apă rece ca gheața pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Lăsați morcovii să se răcească complet; scoateți din apă și lăsați să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Combinați ceapa, uleiul de măsline, sarea de mare și piperul într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Ceapa la grătar, întorcându-se frecvent, 6 minute sau până când este ușor carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
CeapăCeapă
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
7
Aranjați frunzele de salată pe un platou mare sau farfurii individuale de servire și acoperiți cu morcovi și ceapă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
MorcovMorcov
CeapăCeapă
8
Stropiți cu vinaigretă de mazăre verde și acoperiți cu frunze proaspete de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista