Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde
Salata de legume de primăvară cu Vinaigrette de mazăre verde este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână morcovi, frunze de ierburi, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Totul salată verde de primăvară cu vinetă de lămâie de busuioc, Salată verde de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul, și Salată verde de primăvară cu Kiwi, zmeură și vinetă balsamică de curmale.
Instrucțiuni
1
Blanch morcovi într-o oală mare de apă clocotită sărată 2 minute sau doar pana cand se inmoaie si portocaliu strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Portocaliu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți imediat din apă cu o lingură cu fante și puneți-o în apă rece ca gheața pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Lăsați morcovii să se răcească complet; scoateți din apă și lăsați să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Combinați ceapa, uleiul de măsline, sarea de mare și piperul într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Ceapa la grătar, întorcându-se frecvent, 6 minute sau până când este ușor carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare De Mare
Ceapă
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
7
Aranjați frunzele de salată pe un platou mare sau farfurii individuale de servire și acoperiți cu morcovi și ceapă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Morcov
Ceapă
8
Stropiți cu vinaigretă de mazăre verde și acoperiți cu frunze proaspete de ierburi.