Salata de legume cu straturi cremoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, pepperoni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată De Legume Cu Straturi Cremoase, Salată De Legume Cu Straturi Subțiri, și Prăjiți Salată de legume și Mozzarella cu o salată cremoasă de Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de sticlă, salată verde, pepperoni, conopidă și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Salată Verde
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă toate ingredientele de pansament cu parmezan; picătură cu linguri peste ceapă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore pentru a amesteca aromele, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Ceapă
3
Chiar înainte de servire, presărați crutoane; aruncă.