Salata de legume crude este un Hor d ' oeuvre care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Legume Crude Tidbit Cu Semințe Prăjite, Salată de legume rădăcinoase crude din ' Joy of Kosher, și Salată de legume crude de primăvară cu brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Se amestecă broccoli, conopidă, țelină, mazăre și afine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Afine
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
țelină
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți maioneza, parmezanul, zahărul, ceapa, oțetul și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Maioneză
Oțet
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă sosul peste salată; adăugați nuci și slănină și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pedroncelli Signature Selection Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung persistent.