Salată De Legume
Salata de legume este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de flori de broccoli, salată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați salată de legume | cum se face salată de legume / salată sănătoasă de legume, Salată De Legume Cu Salată De Broccoli, și Salată De Papion Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați broccoli, conopidă și ceapă. Într-un castron mic, combinați maioneza, pansamentul de fermă, parmezanul și busuiocul.
Stropiți peste amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi. Se răcește până la servire.
Chiar înainte de servire, adăugați salată și castane de apă; aruncați pentru a acoperi.