Salată de ignam și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Ignam și roșii. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente adobo, ceapă, igname și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii, Salată verde de fasole și roșii cu sos de roșii prăjite, și Salată De Roșii, Pepene Galben Și Busuioc Cu Apă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ignamele in apa clocotita 5 min. sau până când ignamele sunt aproape fragede; scurgere.
Se pune într-un castron mare; rece.
Așezați pansamentul, usturoiul și condimentul adobo în recipientul blenderului; capac. Se amestecă la viteză medie până se omogenizează bine.
Se toarnă peste igname; acoperi. La frigider 30 min. la marinat.
Scurgeți ignamele, rezervând marinada. Aranjați roșiile într-un singur strat pe un platou mare; se acoperă cu ceapa și ignamele.
Stropiți cu marinada rezervată.