Salată De Homar
Salata de homar este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 7 porții cu 156 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, oțet de cidru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați portocalele peste un castron mare, stoarcând sucul din membrane.
Adăugați ardeiul gras și următoarele 9 ingrediente, amestecând ușor.
Scoateți homarul din coajă, păstrând intactă carnea ghearelor. Tăiați subțire carnea de coadă. (Homarii ar trebui să producă aproximativ 2 1/2 căni de carne tocată.)
Adăugați homar la amestecul de legume, amestecând ușor.