Salată de grapefruit caramelizat
Salata de grapefruit caramelizat este un aperitiv fără gluten și fără lactate . Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de jumătăți de nuci pecan, ceapă verde, castravete și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 54% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto de grapefruit și busuioc , Pâine cu semințe de mac și grapefruit și Tiramisu cu mandarine și grapefruit roșu rubin .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, la foc mediu, gătiți și amestecați nucile pecan și 2 linguri de zahăr timp de 2-4 minute sau până când zahărul se topește.
Întindeți pe folie pentru a se răci.
Ungeți feliile de grapefruit cu zahărul rămas. Ungeți aceeași tigaie cu spray de gătit; gătiți grapefruitul la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Într-un bol mare, combinați salata verde, castravetele, ceapa, avocado și baconul.
Stropiți cu dressing pentru salată și amestecați pentru a acoperi.
Împărțiți salata în patru farfurii. Presărați deasupra grepfrut și nuci pecan; presărați cu piper.