Salata de grapefruit caramelizat este un aperitiv fără gluten și fără lactate . Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de jumătăți de nuci pecan, ceapă verde, castravete și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 54% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto de grapefruit și busuioc , Pâine cu semințe de mac și grapefruit și Tiramisu cu mandarine și grapefruit roșu rubin .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică antiaderentă, la foc mediu, gătiți și amestecați nucile pecan și 2 linguri de zahăr timp de 2-4 minute sau până când zahărul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întindeți pe folie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Ungeți feliile de grapefruit cu zahărul rămas. Ungeți aceeași tigaie cu spray de gătit; gătiți grapefruitul la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un bol mare, combinați salata verde, castravetele, ceapa, avocado și baconul.