Salată De Gelatină Portocalie Condimentată
Salata de gelatină portocalie condimentată este o fără gluten farfurie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de mere, scorțișoară măcinată, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Gelatină De Afine-Chutney Condimentată, Salată De Gelatină Portocalie De Caise, și Salată De Gelatină Portocalie Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați un pachet de gelatină în 1 cană de apă clocotită. Se amestecă în apă rece.
Se toarnă într-o matriță inelară cu 6 căni acoperită cu spray de gătit. Se dă la frigider până se fixează, dar nu este ferm, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un castron mare, dizolvați pachetul rămas de gelatină în apa clocotită rămasă. Se amestecă sosul de mere, smântâna și scorțișoara. La frigider timp de 1 oră sau până se îngroașă. Se întinde ușor peste gelatină în matriță. La frigider până se întărește.
Aliniați o farfurie de servire cu frunze de salată, dacă doriți; desfaceți gelatina pe farfurie.
Garnisiți cu mere și salată suplimentară, dacă doriți.