Salată de gelatină de var II
Salata de gelatină de var II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 14 porții cu 202 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bucăți de ananas, nuci, amestec de jeleu de var și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată De Gelatină De Var, Salată De Gelatină De Pere-Var, și Salată Simplă De Gelatină De Var.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa, zahărul și sucul de lămâie la fiert.
Se toarnă într-un vas de 9x13 inch cu amestecul de gelatină cu aromă de var, permițând amestecului să se dizolve. Se amestecă ananasul. Se răcește la frigider 30 de minute sau până când amestecul începe să se gelifice.
Amestecați brânza Colby longhorn, nucile și toppingul bătut congelat în amestec. Se răcește la frigider 3 până la 4 ore sau până când este ferm.