Salată De Gelatină Cu Scorțișoară

Salată De Gelatină Cu Scorțișoară
Salata de gelatină de scorțișoară este o fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste Of Home necesită gelatină de cireșe, bomboane roșii, scorțișoară măcinată și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Salată De Gelatină Cu Fructe, Salată De Gelatină De Afine, și Salată De Gelatină Pastelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, gătiți și amestecați bomboane și apă până când bomboanele sunt topite. Într-un castron, dizolvați gelatina în apă clocotită. se amestecă amestecul de bomboane și scorțișoară. se amestecă în apă rece. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează parțial. Îndoiți în măr și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-un 1-1 / 2-qt. castron de servire. Se dă la frigider până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece podgoriile din ardezie roșie oferă un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă la cuptor Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista